How gömme rezervuar can Save You Time, Stress, and Money.

Wiki Article

Your browser isn’t supported any more. Update it to have the greatest YouTube encounter and our most recent capabilities. Find out more

This Site is using a protection support to shield itself from on line attacks. The motion you only performed activated the safety Answer. There are many actions which could induce this block which includes publishing a particular term or phrase, a SQL command or malformed details.

En yeni teknoloji ile harika tasarımları birleştirmek, GROHE olarak DNA’mızda var; bunu tüm ürünlerimizde görebilirsiniz. Yeni nesil ince rezervuar sistemleri Solo, Uniset ve Immediate SL ile GROHE tamamen yepyeni bir tesisat elemanları serisini satışa sunuyor. Banyonuzda yerden tasarruf etmeniz gerekiyorsa işte karşınızda ince rezervuar!

Klozet Bağlantısı: Klozetin rezervuara düzgün bir şekilde bağlandığından emin olun. Contaların doğru yerleştirildiğinden ve bağlantıların sıkı olduğundan emin olun.

Gömme Rezervuar Servisi serel kırozet su akıtıyor serel sıfon su akıtıyor serel sıfon tamır yapan usta serel tuvalet su akıtıyor serel sıfon servis serel sıfon gömme rezervuar çalişmıyor serel sıfon tamirci

Temizlik: Montaj yapılacak alanın temiz ve düz olduğundan emin olun. Toz ve kalıntılar, montaj sırasında sorunlara yol açabilir.

VitrA’nın akıllı klozet modelleri ile uyumlu rezervuarların montajı içinse elektrikli bağlantı parçalarının kullanılması gerekir.

Türkiye’de veya uluslararası olarak yüksek bilinirliğe sahip markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Septik Tank Problemleri: Evlerde bulunan septik tanklar, atık suyunun doğru gömme rezervuar şekilde işlenmediği veya bertaraf edilmediği durumlarda kirlenmeye neden olabilir.

Kireç birikintilerinden tamamen kurtulduğunuzdan emin olun ve suyun tekrar kullanıma uygun olduğundan emin olmak için uygun testler yapın.

Asma klozet modelleri ile kullanıma uygun olan setler, tuğla duvar içi uygulamalar sayesinde kolaylıkla monte edilebilir. Tüm klozet ve duvar tiplerine ve altyapı gömme rezervuar sistemlerine uyum sağlayabilen farklı setler, montajı kolaylaştıran kelepçe ve ara musluklara da sahiptir.

Değişim/tamir işlemini tamamladıktan sonra her bir parçayı sırası ile yerine yerleştirmelisiniz. Böylece rezervuarınız çalışır duruma gelecektir.

Tesisatın ana girişine daire girişlerine veya Serel rezervuar ürünü soğUnited kingdom su girişine filtre takılması

Your gömme rezervuar servisi browser isn’t supported any more. Update it to find the finest YouTube knowledge and our most current gömme rezervuar options. Learn more

Böylece dışarıdan gelen unsurların rezervuara girmesi önlenecektir. Rezervuarın kullanıma hazır olduğundan emin olmak için suyun kalitesi ve berraklığı basma tuşunu kullanarak kontrol edebilirsiniz.

Report this wiki page